Κοπέλα με χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ από το myaroma.gr
Μακιγιάζ

Ανακάλυψε το πιο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ για τις φετινές γιορτές!

Μπορεί η χρονιά να μοιάζει διαφορετική από τις προηγούμενες και να σκέφτεσαι ήδη πως θα είναι οι φετινές γιορτές, όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα αφήσεις ατημέλητη την εμφάνισή σου! Άλλωστε, πλέον βρισκόμαστε ένα μήνα πριν από την ομορφότερη περίοδο του χρόνου και η λάμψη των Χριστουγέννων περνά και στο μακιγιάζ σου!
Ακόμα και αν το πνεύμα των γιορτών μας θέλει να κάνουμε δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα, εσύ δε θα πρέπει να ξεχνάς και τον εαυτό σου. Τώρα είναι ευκαιρία να προετοιμαστείς και να ανανεωθείς, ώστε να σε βρουν αυτές οι γιορτινές μέρες πιο λαμπερή, όμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Για αυτό φέτος, το χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ σου θα πρέπει να είναι πιο εντυπωσιακό από ποτέ!

Εμείς στο myaroma.gr, δεδομένου της ανυπόμονης διάθεσης που μας διακατέχει, φτιάξαμε μια λίστα με προτάσεις σε επώνυμα καλλυντικά που μπορείς να δοκιμάσεις για ένα μακιγιάζ προσώπου που θα εντυπωσιάσει!

Σέξι επιλογές για κραγιόν

Αν θα έπρεπε να επιλέξεις μια απόχρωση για τα χείλη σου, αυτή θα ήταν σίγουρα το κόκκινο χρώμα. Εκτός από σέξι και κολακευτικό, είναι το χρώμα που θυμίζει περισσότερο από ποτέ τα Χριστούγεννα. Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ξανθιές και μελαχρινές, ενώ ένα κόκκινο ματ κραγιόν από μόνο του μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις!
Μια εξαιρετική πρόταση αποτελεί το κραγιόν Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick Kissproof που προσφέρει πλήρη κάλυψη, μεγάλη διάρκεια και δε δημιουργεί  αίσθηση ξηρότητας στα χείλη. Ένα ακόμη χρώμα κραγιόν που θα φορεθεί πολύ και φέτος τη γιορτινή περίοδο είναι το μπορντό. Θα το βρεις ανάμεσα στους 39 μοντέρνους χρωματισμούς του κραγιόν Golden Rose Velvet Matte Lipstick που μπορεί να δημιουργήσει εξαιρετικό ματ βελούδινο τελείωμα στα χείλη σου και να τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Κραγιόν της Golden Rose από το myaroma.gr

golden-rose-kragion-my-aroma

Κραγιόν της Golden Rose από το myaroma.gr

kragion-golden-rose-my-aroma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εντυπωσιακό βλέμμα με σκιά 

Μπορεί τα χείλη να κάνουν μια γυναίκα θελκτική, όμως το βλέμμα της είναι αυτό που θα σε μαγνητίσει. Με το ανάλογο χρώμα από διάφορες παλέτες σκιών, μπορεί να δημιουργήσει έντονες γραμμές ή να τονίσει το σχήμα των ματιών της. Τα smokey μάτια είναι ένας υπέροχος τρόπος να κάνεις το μακιγιάζ σου πιο σαγηνευτικό και ιδιαίτερο, αλλά και να το υιοθετήσεις για τα Χριστούγεννα.

Προτείνουμε τη Show Off Pressed Pigment Palette, από τις παλέτες σκιών W7. Ένας συνδυασμός καφέ, μπορντό, ροζ, χρυσών αποχρώσεων με έντονη χρωματική απόδοση και μεγάλη διάρκεια. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα, αλλά και να αναμιχθούν για όποιο look ή μακιγιάζ κι αν επιλέξεις. . Αν πάλι λατρεύεις τα μακιγιάζ με χαρακτηριστική λάμψη, προτίμησε το W7 24K Gold Rush Eyeshadow Palette. Αναμφίβολα, αυτή η παλέτα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη και θα κάνει το μακιγιάζ σου πιο εορταστικό.

Παλέτες σκιών της W7 από το myaroma.gr

paletes-skion-w7-my-aroma

Παλέτες σκιών της W7 από το myaroma.gr

w7-paletes-skion-my-aroma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απαραίτητη υποστήριξη για τα μάτια με primer

 Φυσικά, είναι σημαντικό να προσθέσεις primer προσώπου πριν ξεκινήσεις να δημιουργήσεις το μακιγιάζ της επιλογής σου στα μάτια. Θα σε βοηθήσει, όχι μόνο για να διατηρηθεί η σκιά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αλλά και να είναι πιο έντονη η χρωματική του απόχρωση πάνω σου. Ποια γυναίκα δε θα ήθελε να έχει μια πιο ζωντανή και φωτεινή επιδερμίδα ακόμα και μέσα στις γιορτές;

Μπορείς να δοκιμάσεις το διακριτικό Primer Technic Magic Mist Illuminating Setting Spray Rose Gold που μπορεί να σταθεροποιεί το μακιγιάζ σου προστατεύοντας το από τον ιδρώτα και την υγρασία, ενώ παράλληλα κάνει την επιδερμίδα να δείχνει εντυπωσιακά λαμπερή! Εναλλακτικά, αν δε θέλεις κάτι σε μορφή σπρέι, προτίμησε το Technic Eye Canvas Eyeshadow Base σε σωληνάριο που απλώνεται εύκολα, στεγνώνει άμεσα και κάνει τα μάτια να φαίνονται φρεσκοβαμμένα για ώρες!

Primer προσώπου της Technic από το myaroma.gr

primer-prosopou-my-aroma

Primer προσώπου της Technic από το myaroma.gr

primer-technic-my-aroma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πιο φρέσκια και λαμπερή εμφάνιση με ρουζ 

Βέβαια, μπορείς πάντα να επιλέξεις και ένα πιο κλασικό μακιγιάζ. Συνδύασε τα γήινα χρώματα από την παλέτα σκιών που θα επιλέξεις και εφάρμοσε ένα ρουζ με λάμψη στο πρόσωπό σου για περισσότερη φρεσκάδα στην εμφάνισή σου. Μπορεί να το προτιμάς περισσότερο τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά μπορεί να τονίσει τα χαρακτηριστικά σου μοναδικά για ένα γιορτινό αποτέλεσμα.

Δοκίμασε το ρουζ Makeup Revolution Cheek Kit Make it Count που προσφέρει έντονη χρωματική απόδοση και μεγάλη διάρκεια για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Αν πάλι προτιμάς πιο earthy αποχρώσεις, σου προτείνουμε το I Heart Makeup Blushing Hearts Candy Queen of Hearts Blusher για να κάνεις το δικό σου beauty statement.

Ρουζ της Make Up Revolution από το myaroma.gr

paletes-rouz-my-aroma

Παλέτες ρουζ από το myaroma.gr

rouz-me-lampsi-my-aroma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εμφάνιση που ακτινοβολεί με highlighter

Για αρκετές γυναίκες τα highlighter προσώπου αποτελούν τα απόλυτα εργαλεία μακιγιάζ που μπορούν όχι μόνο να προσθέσουν φωτεινότητα και φρεσκάδα, αλλά καταφέρνουν να αναδεικνύουν με χάρη τα ζυγωματικά. Δε χρειάζονται περισσότερες συστάσεις αλλά προτάσεις που θα δώσει λίγη glam και γιορτινή λάμψη στην εμφάνισή σου!

Δημιούργησε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα με το highlighter Makeup Revolution Jewel Collection Jelly  Dazzling  σε μορφή τζελ. Μπορείς να το απλώσεις εύκολα με βουρτσάκι αλλά και πινελάκι και να κάνεις το πρόσωπό σου να αστράφτει. Προτιμάς ένα highlighter σε πούδρα; Makeup Revolution Highlight Reloaded Time To Shine με τη μεταξένια και μαλακή φόρμουλα και το εκθαμβωτικό φινίρισμα σε bronze τόνους δε θα σε αφήσει σίγουρα ασυγκίνητη!

Highlighter της Make Up Revolution από το myaroma.gr

highlighter-revolution-my-aroma

Highlighter της Make Up Revolution από το myaroma.gr

highlighter-make-up-revolution-my-aroma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μπορεί να έχουμε μερικές μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα, όμως η περίοδος της γιορτινής προετοιμασίας έχει ήδη ξεκινήσει. Είτε αν ψάχνεις το κατάλληλο δώρο για τη φίλη σου ή να κάνεις στον εαυτό σου, θα το βρεις μέσα από τις προτάσεις για καλλυντικά online στο κατάστημα του myaroma για το απόλυτο εορταστικό look.