Τηλεφωνικά στο 2310457486
Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 09:00-15:00
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 09:00-14:00 &  17:00-21:00

Αν είσαι ήδη Μέλος στο www.myaroma.gr, μπορείς απλώς να κάνεις σύνδεση βάζοντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό σου. Αν είσαι Νέος πελάτης, τώρα θα χρειαστεί να κάνεις εγγραφή, δίνοντας τα στοιχεία που σου ζητάει η φόρμα.

Μετά την σύνδεσή σου, βρίσκεσαι στο ταμείο για να συμπληρώσεις τα 4 βήματα που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου:

 1. Διεύθυνση Αποστολής

  Μπορείς να έχεις όσες διευθύνσεις αποστολής θέλεις συνδεδεμένες με τον λογαριασμό σου (π.χ. σπίτι, δουλειά κ.τ.λ.). Σε αυτό το στάδιο επιλέγεις που θέλεις να σταλεί η συγκεκριμένη παραγγελία.

 2. Τρόποι αποστολής

  Επιλέγεις πως θέλεις να σου αποσταλεί η παραγγελία και ενημερώνεσαι για το κόστος μεταφορικών.

 3. Τρόπος πληρωμής

  Επιλέγεις πως θέλεις να πληρώσεις και ενημερώνεσαι για το επιπλέον κόστος – αν υπάρχει.

 4. Ολοκλήρωση παραγγελίας

  Εδώ μπορείς να δεις όλη την παραγγελία σου και να γράψεις κάποιο σχόλιο.
  – Αν έχεις επιλέξει να πληρώσεις με Paypal / Πιστωτική περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα και η σελίδα θα σε ανακατευθύνει στην σελίδα του paypal για να ολοκληρώσεις την εξόφληση.
  – Αν έχεις επιλέξει να πληρώσεις με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης, στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας θα υπάρχει ο αριθμός λογαριασμού.
  -Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας σας και με tracking number προκειμένου να μπορείτε ανα πάσα στιγμή να γνωρίζετε που βρίσκεται το δέμα σας.