Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 10 ημερών, εφόσον η συσκευασία του προϊόντος έχει μείνει άθικτη και δεν έχει ανοιχτεί.
Για να γίνει δεκτή η επιστροφή, θα πρέπει να σταλεί μαζί και η απόδειξη & Δελτίο αποστολής ή το τιμολόγιο, της παραγγελίας.
Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον αγοραστή και σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, επιστρέφεται η αξία του προϊόντος χωρίς τα έξοδα της αρχικής αποστολής.
Το www.myaroma.gr δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων τρίτων κατασκευαστών που διαθέτει στους πελάτες του, επειδή τα εμπορεύματα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές τους ή/και τους κατασκευαστές τους, συσκευασμένα σε κλειστά κουτιά. Σε περίπτωση ελαττωματικού ή προβληματικού προϊόντος πρέπει να επικοινωνήσετε με το www.myaroma.gr και από τη στιγμή που δεν είναι δική σας υπαιτιότητα να αντικατασταθεί το προβληματικό προϊόν.
Γενικότερα οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων  γίνετε μόνο κατόπιν τηλ. συνεννόησης στο 2310457486 ή email στο  info@myaroma.gr

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας είναι εφικτή εφόσον δεν έχει αποσταλεί από εμάς. Εφικτή ακόμα είναι και η αφαίρεση προϊόντων από παραγγελία εφόσον δεν έχει γίνει αποστολή της και στέλνοντας email στο info@myaroma.gr