Καλλυντικά για Περιποίηση Φρυδιών

Τα τελευταία χρόνια, τα όμορφα και καλογραμμένα φρύδια έχουν αναδειχτεί σε must σημείο γοητείας, ως το άλφα και το ωμέγα για να δείχνει ένα πρόσωπο άψογο και φωτεινό. Χάρη στην ιδιαίτερη αγάπη από τους stars του Hollywood έχουν κάνει δυναμικό comeback και για αυτό η βιομηχανία του μακιγιάζ συνεχίζει να επενδύει σε αυτή την τάση. Η περιποίηση των φρυδιών μπορεί να δώσει την απαραίτητη συμμετρία στα χαρακτηριστικά τους προσώπου σας, ενώ θα τονίσουν το βλέμμα σας και θα αποκτήσετε μια εξαιρετική εμφάνιση γεμάτη αυτοπεποίθηση!

Από τα πιο χρήσιμα κόλπα στο χώρο του μακιγιάζ, τα καλοσχηματισμένα φρύδια έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν αλλά και να αφαιρέσουν έκφραση από τα μάτια, ανάλογα με το στιλ και τα χαρακτηριστικά της γυναίκας που τα εφαρμόζει. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορούν να διορθώσουν ή τραβήξουν τα βλέμματα από χαρακτηριστικά του προσώπου.

Κάθε γυναίκα έχει διαφορετικές απαιτήσεις για την εμφάνισή της. Σε αρκετές ταιριάζουν τα αραιά, λιγότερο πυκνά φρύδια και άλλες επιλέγουν να ακολουθούν τις τάσεις τις μόδας για πιο έντονα και πλούσια φρύδια.

Στο myaroma.gr θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να είναι τα φρύδια σας τέλεια! Μολύβι και ειδική βαφή φρυδιών ή μάσκαρα φρυδιών για ημιμόνιμο αλλά και μόνιμο μακιγιάζ. Τα έντονα φρύδια εκπέμπουν νιότη και μία ιδιαίτερη ομορφιά. Επιλέξτε και εσείς να μιμηθείτε αυτό το πραγματικά ξεχωριστό στιλ, αναδεικνύοντας το βλέμμα σας με σκιά φρυδιών, αδιάβροχο μολύβια φρυδιών για να μην ανησυχείτε για μουτζούρες και ένα tinting φρυδιών για το καλύτερο «γέμισμα» με προϊόντα Makeup Revolution, Technic και W7!

Ανακαλύψτε επώνυμα φθηνά καλλυντικά στο online κατάστημα του myaroma.gr και δώστε στο πρόσωπό σας τη φρεσκάδα που χρειάζεται!

Προβολή 1–12 από 25 αποτελέσματα

Εμφάνιση Φίλτρων

Elixir Επαγγελματικά Τσιμπιδάκια Φρυδιών 553

6.90 

Elixir Slanted Επαγγελματικά Τσιμπιδάκια Φρυδιών 551

3.50 

Elixir Slanted Επαγγελματικά Τσιμπιδάκια Φρυδιών 552

3.50 

Elixir Slanted Επαγγελματικό Τσιμπιδάκι Φρυδιών 547

3.00 

Elixir Flat Επαγγελματικό Τσιμπιδάκι Φρυδιών 546

3.00 

Maybelline Brow Satin Eyebrow Pencil Duo

8.50  6.00 

Maybelline Brow Ultra Slim Defining Eyebrow Pencil

7.40  6.00 

Revers Eyebrow Corrector 3in1 Henna Mascara

4.50  3.00 

Revers Eye Brow Stylist Pencil

3.00 

Revers Eyebrow Cream Liner

7.50  5.50 

Revers Eyebrow Pomade With Argan Oil

5.50 

W7 Stroke of Genius Eyebrow Pencil

5.00