Καλλυντικά W7

Με έδρα την περιοχή του Δυτικού Λονδίνου, η συνεργασία δύο νέων επιχειρηματιών οδήγησε στη δημιουργία της εταιρείας καλλυντικών W7, που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2002. Έχοντας ως βασική φιλοσοφία τους την εξασφάλιση καλλυντικών υψηλής ποιότητας για κάθε γυναίκα σε προσιτή τιμή, η W7 διαθέτει πλέον μια συλλογή με περισσότερα από 500 προϊόντα ομορφιάς. Αυτά που την κάνουν να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εταιρείες είναι οι ελκυστικές συσκευασίες των προϊόντων της, η χρήση των καλύτερων διαθέσιμων υλικών, αλλά και το γεγονός ότι κανένα από τα προϊόντα της W7 δεν δοκιμάζεται με πειράματα στα ζώα.

Η σειρά της W7 περιλαμβάνει φθηνά καλλυντικά μακιγιάζ, προϊόντα για τα νύχια, τα μάτια και τα μαλλιά, όπως primer, fixer, κραγιόν, μολύβια, σκιές ματιών και παλέτες, ρουζ, πούδρες, eyeliner, καθώς και αξεσουάρ όπως πινέλα μακιγιάζ, blender, νεσεσέρ. Όλα τα προϊόντα ακολουθούν πάντα τις τελευταίες τάσεις της μόδας, καθώς η W7 επιδιώκει να προσφέρει προϊόντα που θα ταιριάζουν σε κάθε γυναικείο στιλ και γούστο. Φυσικά δεν περιορίζονται μόνο για χρήση από τις γυναίκες που λατρεύουν και θέλουν να προσέχουν το μακιγιάζ τους, αλλά και σε επαγγελματίες του χώρου που αναζητούν ιδανικές λύσεις στις πιο οικονομικές τιμές. Για αυτό και η W7 έχει καταφέρει να αναδειχθεί και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στο myaroma.gr, σας προτείνουμε τη νέα  παλέτα σκιών Socialite Eyeshadow Palette, την μοναδική πούδρα  Banana Dreams, και την βάση makeup Prime Magic Clear Face Primer.

Ανακαλύψτε τα στο κατάστημα μας και βρείτε τα κορυφαία καλλυντικά online που σας ταιριάζουν.

Προβολή 1–12 από 71 αποτελέσματα

Εμφάνιση Φίλτρων

W7 Life’s a Peach Cheek & Face Palette

9.00 

W7 All The Gloss Collection

18.00 

W7 Power Puff Buddy Beauty Sponge & Case Set

9.00 

W7 Keep it Glassy Illuminating Primer

6.50 

W7 Queen Bee Eyeshadow Palette

9.00 

W7 Easy Peel Face Mask Charcoal

2.50 

W7 So Jelly Watermelon Sheet Mask

2.50 

W7 Summer Sunshine Duo Glow Highlighter

6.00 

W7 Honolulu Bronzing Powder Bronzer

6.00 

W7 Hot Shot Ultra Plumping Gloss

6.50 

W7 Moisture Quench Face Serum

6.50 

W7 Sweet Dream Strawberry Overnight Lip Mask

5.50