Koπέλα φοράει τα καλύτερα οικονομικά highlighter από το myaroma.gr
Μακιγιάζ

Βρες τα καλύτερα και πιο οικονομικά highlighter για το 2020!

Ξέρεις ποιο είναι το πιο σημαντικό καλλυντικό για μια γυναίκα; Αν στις πιθανές απαντήσεις σου δεν υπήρχε το highlighter προσώπου, θα πρέπει να το ξανασκεφτείς. Αν πάλι δεν το γνώριζες, ευκαιρία να το δοκιμάσεις! Γιατί αποτελεί ένα προϊόν που μπορεί να δώσει τη χαμένη ζωντάνια και φυσική λάμψη στην εμφάνισή σου, ενώ παράλληλα τονίζει με διακριτικό τρόπο τα χαρακτηριστικά σου.

Χάρη στη σύνθεσή του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αναδείξει την εικόνα πιο γεμάτων χειλιών, μιας λεπτής μύτης ή ακόμα και των έντονων ζυγωματικών. Επιπλέον, σε περίπτωση λάθους κατά τη διάρκεια του makeup σου,  μπορείς να εφαρμόσεις κάποιο highlighter και να το διορθώσεις με υπέροχο τρόπο και άνεση! Άλλωστε, μπορείς να βρεις προϊόντα highlighter σε διάφορες αποχρώσεις, από πιο κρύες για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες μέχρι πιο ζεστές για γυναίκες με σκουρόχρωμο δέρμα.

Επειδή εμείς στο myaroma γνωρίζουμε τις ανάγκες κάθε γυναίκας για να διατηρεί μια φρέσκια και νεανική εμφάνιση, συγκεντρώσαμε μερικά από τα καλύτερα και πιο οικονομικά highlighter για το 2020 και σου τα παρουσιάζουμε!

Technic: Δημιούργησε εκπληκτικές αντιθέσεις

Ανάμεσα στην ευρεία γκάμα προϊόντων που περιέχει, τα highlighter της Technic ξεχωρίζουν για τη μοναδική ποιότητα και απόδοσή τους. Με μεγάλη εμπειρία και βαθιά γνώση για τις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας, τα καλλυντικά highlighter μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις την τέλεια φωτοσκίαση του προσώπου σου.

Η δικιά μας πρόταση ακούει στο όνομα Technic Liquid Get Gorgeous Highlighter Bronzing. Ένα νέο προϊόν ομορφιάς που μπορεί να προσδώσει τέλεια λάμψη στο πρόσωπό σου χάρη στην υγρή μορφή του. Διαθέτει και δοσομετρητή για καλύτερο έλεγχο της ποσότητας που θέλεις να απλώσεις και υπόσχεται να εντυπωσιάσει.

Αν πάλι προτιμάς ένα highlighter σε πιο στέρεα μορφή, σου προτείνουμε την πούδρα λάμψης Technic Get Gorgeous Highlighting Powder για να ενισχύσεις το αποτέλεσμα του contouring και του strobing και να αποκτήσεις ένα λαμπερό μακιγιάζ.

Highlighter της Technic από το myaroma.gr

Highlighter προσώπου από το myaroma.gr

highlighter-prosopou-my-aroma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Makeup Revolution: Φέρε την επανάσταση στην εμφάνισή σου

Κάθε προϊόν της διακρίνεται για τον πρωτότυπο σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα των υλικών του. Τα καλλυντικά της Makeup Revolution αποτελούν μια εξαιρετική λύση για τις γυναίκες που αναζητούν επώνυμα και φθηνά καλλυντικά, αφού προσφέρονται στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Ανάμεσα στις πολλές επιλογές με highlighter της Revolution, ξεχωρίζει το I Heart Revolution Rose Gold Glow Chocolate Palette, ένας ονειρικός συνδυασμός σε χρυσούς και ροζ τόνους, που δίνουν ζωντάνια και χαρίζουν την τέλεια λάμψη στην επιδερμίδα σου. Για ευκολότερη εφαρμογή, περιέχει και καθρέφτη.

Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε και το Makeup Revolution Highlight Reloaded Time To Shine, το απόλυτο highlighter για μοναδική λάμψη! Με μεταξένια φόρμουλα για εύκολους συνδυασμούς και έντονη χρωματική απόδοση σε bronze τόνους, που σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει!

Highlighter της Make Up Revolution από το myaroma.gr

highlighter-revolution-my-aroma

Προϊόντα highlighter από το myaroma.gr
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maybelline: Στιλ και κομψότητα με υπογραφή 

Η νούμερο ένα εταιρεία καλλυντικών δεν μπορούσε να λείπει από τη λίστα. Με βάση την Αμερική, εκεί που ξεκίνησαν όλα, η Maybelline έχει καταφέρει να αποκτήσει παγκόσμια φήμη για τα καλλυντικά προσώπου που προσφέρει. Προϊόντα με πρωτότυπες επιστημονικά συνθέσεις και σε εξαιρετικά μοντέρνες αποχρώσεις για να καλύψουν τις ανάγκες κάθε γυναίκας.

Ένα ξεχωριστό παράδειγμα από τα highlighter της Maybelline είναι το Master Blush Color & Highlight Kit. Ένα ιδανικό σετ για mix & match συνδυασμούς που μπορεί να συνεργαστεί άψογα με όποιο προϊόν κάλυψης κι αν επιλέξεις και για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Μια εξίσου ιδιαίτερη πρόταση είναι το Maybelline Master Contour VShape Duo σε μορφή κρεμώδους στικ. Μπορείς να το εφαρμόσεις σε όλο σου το πρόσωπο και να χρησιμοποιήσεις τις δύο πλευρές του, μια πιο σκούρα για τις σκιάσεις και μια άλλη ανοιχτόχρωμη για highlighting.  Έτσι θα δώσεις ένα πιο φυσικό αι σμιλεμένο αποτέλεσμα στην εμφάνισή σου!

Highlighter της Maybelline από το myaroma.gr

highlighter-maybelline-my-aroma

Highlighter stick από το myaroma.gr

highlighter-stick-my-aroma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Max Factor: Ανέδειξε μοναδικά το πρόσωπό σου

Η έννοια του μέικ-απ δε θα υπήρχε σήμερα αν δεν υπήρχε η Max Factor. Η πρωτοπορία που χαρακτηρίζει την πασίγνωστη πλέον εταιρεία καλλυντικών είναι η διάθεση κορυφαίων προϊόντων που να ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες όλων των γυναικών. Περιέχουν ειδικά συστατικά που χαρίζουν ανάλαφρη αίσθηση στην επιδερμίδα, ενώ διαρκούν όλη μέρα.

Μεταξύ των highlighter Max Factor που θα βρεις, προτίμησε το Max Factor Miracle Glow Duo 10 Light. Ένα διπλό highlighter με κρεμώδη υφή και αποχρώσεις που έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε κάθε τόνο του δέρματος. Η ελαφριά oil -free σύνθεση του σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις την εικόνα μιας νεανικής και ενυδατωμένης επιδερμίδας με εντυπωσιακή λάμψη.

Σε περίπτωση που ψάχνεις ένα highlighter που να εφαρμόζει εύκολα και προσφέρει άμεση λάμψη, χωρίς η επιδερμίδα να κολλάει αργότερα, δοκίμασε το Max Factor Miracle Glow Pro Illuminator Universal Highlighter. Μπορεί να προσαρμοστεί σε όλες τις επιδερμίδες και να αναδείξει μοναδικά όλες τις περιοχές του προσώπου σου, όπως εσύ θέλεις.

Για εσένα που αναζητάς τα καλύτερα highlighter και καλλυντικά online, το myaroma διαθέτει λύσεις για κάθε σου ανάγκη! Ανακάλυψε μια μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα περιποίησης προσώπου, ματιών, νυχιών και άλλα μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

Highlighter της Max Factor από το myaroma.gr

highlighter-max-factor-my-aroma

Highlighter με κρεμώδη υφή από το myaroma.gr

highlighter-me-kremodi-yfi-my-aroma