Κοπέλα χρησιμοποιεί προϊόντα περιποίησης φρυδιών από το myaroma.gr
Μακιγιάζ

Μάθε τα κορυφαία μυστικά για το μακιγιάζ και την περιποίηση των φρυδιών σου!

Μπορεί τα σαρκώδη χείλη και τα βαμμένα μάτια να τραβάνε την προσοχή, όμως τα φρύδια είναι αυτά που καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την τελική μας εικόνα. Άλλωστε, αποτελούν το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό κάθε γυναικείου προσώπου. Ανάλογα το μήκος και την πυκνότητα που έχουν, με την κατάλληλη περιποίηση φρυδιών, μπορούν να επηρεάσουν στο σύνολο το σχήμα του προσώπου.

Πόσες φορές έχεις εντυπωσιαστεί με τα χαρακτηριστικά μιας γυναίκας και έχεις αναρωτηθεί πως έχει καταφέρει να έχει τόσο τέλεια φρύδια; Η απάντηση φυσικά βρίσκεται στο σωστό μακιγιάζ φρυδιών που μπορούμε να επιλέξουμε για να γεμίσουμε τα κενά τους, να βελτιώσουμε το σχήμα τους και να περιορίσουμε ή να αυξήσουμε το μήκος τους. Μολύβια, πούδρα αλλά και αδιάβροχη μάσκαρα φρυδιών μπορούν να δώσουν άλλη λάμψη και αίσθηση στην εμφάνισή σου.

Πλέον στην αγορά, μπορείς να βρεις αρκετά online καλλυντικά φρυδιών για να καλύψουν όλες τις ανάγκες, να διορθώσουν και να αλλάξουν θεαματικά τη μορφή τους. Εμείς στο myaroma.gr βρήκαμε τα καλύτερα καλλυντικά φρυδιών και σου τα παρουσιάζουμε για να πάρεις ιδέες.

Golden Rose Eyebrow Pencil

Από την κορυφαία εταιρεία καλλυντικών Golden Rose, γνωστή σε περισσότερες από 110 χώρες στο κόσμο, το Golden Rose Eyebrow Pencil. Ένα εξαιρετικό προϊόν από τη σειρά της Golden Rose με μολυβιά φρυδιών, με βουρτσάκι που ενισχύει το φυσικό σχήμα. Χάρη στη σύνθεσή του, δίνει φυσικό αποτέλεσμα στα φρύδια, ενώ  διατηρείται αναλλοίωτο όλη μέρα. Μπορείς να το βρεις σε τρεις αποχρώσεις, μαύρο, καφέ και γκρι, όλες σε εξαιρετικές τιμές.

Μολύβι φρυδιών της Golden Rose από το myaroma.gr

golden-rose-molivia-fidion-my-aroma

 

 

 

 

 

 

 

 

Maybelline Brow Ultra Slim Defining Eyebrow Pencil

Η εταιρεία που έχει αγαπηθεί από γενιές και γενιές γυναικών επιστρέφει με ιδιαίτερα καλλυντικά. Ανάμεσα στα μολυβιά φρυδιών Maybelline, ξεχωρίζουμε το Brow Ultra Slim Defining Eyebrow Pencil. Ένα μολύβι με απαλή σύνθεση που βοηθάει στον σχεδιασμό τέλειων φρυδιών με ακρίβεια και φυσικότητα. Γέμισε τα κενά δημιουργώντας ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα με τη βαφή φρυδιών Maybelline. Η μαλακή και ανθεκτική φόρμουλα καθώς και το λεπτό βουρτσάκι, σου επιτρέπουν να δημιουργήσεις φρύδια που θα ξεχωρίζουν για τη χάρη και την πυκνότητά τους.

Μολύβια φρυδιών από το myaroma.gr

molivia-fridion-my-aroma

 

 

 

 

 

 

 

 

W7 Super Brows Pencil

Από τη βρετανική εταιρεία που έβαλε περισσότερα από 500 προϊόντα ομορφιάς στα σπίτια αρκετών γυναικών, δημιουργήθηκε και το Super Brows Pencil. Ένα από τα κορυφαία μολύβια φρυδιών της W7, το οποίο έχει καταφέρει να γίνει γνωστό για πολλούς λόγους. Με έντονη απόδοση χρώματος και φυσικό αποτέλεσμα. Χάρη στο χτενάκι που διαθέτει, διευκολύνει το χτένισμα των φρυδιών, ώστε στη συνέχεια να τους δώσετε το σχήμα που θέλετε και τέλος να τα «γεμίσετε» για χρώμα και όγκο.

Καλλυντικά φρυδιών από το myaroma.gr

kallintika-fridion-my-aroma

 

 

 

 

 

 

 

Technic Brow Tamer Eyebrow Shaping Kit Dark

Δεν είναι μόνο η φιλοσοφία της εταιρείας που  απαγορεύει αυστηρά τα πειράματα και τις δοκιμές των προϊόντων της σε ζώα, αλλά και η υψηλή ποιότητα των υλικών της. Ένα από αυτά είναι οι σκιές φρυδιών Technic που έχουν καταφέρει να κατακλύσουν την αγορά. Εμείς ξεχωρίζουμε το Brow Tamer Eyebrow Shaping Kit Dark, ένα ολοκληρωμένο σετ που με όλα τα απαραίτητα εργαλεία, όπως βουρτσάκι και πινέλο εφαρμογής διπλής όψης, θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις εντυπωσιακά και καλοσχηματισμένα φρύδια.

Σκιές φρυδιών της Technic από το myaroma.gr

skies-fridion-technic-my-aroma

 

 

 

 

 

 

 

Makeup Revolution Duo Brow Pencil

Η εμπειρία τριών δεκαετιών είναι αυτή που έχει αναδείξει τη βρετανική εταιρεία από το Λονδίνο που συνεχίζει να δημιουργεί καινοτόμα και πρωτοποριακά καλλυντικά. Ειδικά στα μολυβιά φρυδιών Revolution, το Duo Brow Pencil είναι το αγαπημένο μας. Ένα μηχανικό μολύβι με απαλή και κρεμώδη υφή που διαρκεί αρκετές ώρες, αλλά και με ειδικό χτενάκι – βουρτσάκι για φρύδια με σχήμα και στιλ.

Μολύβι φρυδιών της Make Up Revolution από το myaroma.gr

molivia-fridion-revolution-my-aroma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα φρύδια σου αξίζουν την καλύτερη φροντίδα και προστασία. Ανακάλυψε επώνυμα φθηνά καλλυντικά μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα του myaroma και κάνε τις αγορές σου σε προϊόντα με τις καλύτερες και πιο οικονομικές τιμές.