Κοπέλα φοράει κραγιόν από το myaroma.gr
Μακιγιάζ

Ανακάλυψε τα καλύτερα κραγιόν της αγοράς για το 2020!

Για πολλές γυναίκες, το κραγιόν αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι για το μακιγιάζ του προσώπου τους, αφού καταφέρνει να αναδείξει εκπληκτικά ακόμα και το πιο casual ντύσιμο. Πλέον στην αγορά, υπάρχουν κραγιόν σε διάφορα χρώματα και εκδοχές, τα οποία μπορούν να μεταμορφώσουν και να υπογραμμίσουν με ξεχωριστό τρόπο τη φυσική ομορφιά στα χείλη κάθε γυναίκας.

Αρκετά σετ κραγιόν κυκλοφορούν σε πιο σκούρα χρώματα, όπως μπεζ, μπορντό και berry αποχρώσεις που είναι ότι καλύτερο για το χειμώνα. Μπορούν να χαρίσουν περισσότερη λάμψη σε όλο το πρόσωπο δημιουργώντας ένα σοφιστικέ και πιο εξεζητημένο look. Φυσικά μπορείς να βρεις και σε πιο ανοιχτά χρώματα για τις ημέρες που οι μέρες σου θα είναι πιο φωτεινές, όπως φούξια, πορτοκαλί και δαμασκηνί. Φρουτώδεις αποχρώσεις που γλυκαίνουν κάθε πρόσωπο και προσφέρουν μια αίσθηση εξωτική.

Και επειδή γνωρίζουμε ότι δε θέλεις να ξοδεύεις πολύ χρόνο για να επιλέξεις εκείνο που σε εκφράζει, η ομάδα του myaroma αποφάσισε να συγκεντρώσει και να σου παρουσιάσει τις καλύτερες επιλογές από παλέτες κραγιόν μέχρι υπέροχα μεταλλικά κραγιόν, που θα καταφέρουν να αναδείξουν στο μέγιστο τη θηλυκότητά σου.

Απαλά και υγιή χείλη με Golden Rose

Η σύγχρονη και πρωτοποριακή τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των προϊόντων της, έχει αναδείξει την Golden Rose σε μια από τις καλύτερες επιχειρήσεις στο χώρο της περιποίησης. Έτσι λοιπόν και τα κραγιόν της που ξεχωρίζουν για τον αισθητικό σχεδιασμό τους, ενώ μπορούν να χαρίσουν σταθερό χρώμα και ενυδάτωση για όλη την ημέρα.

Ιδιαίτερη πρόταση αποτελεί το Golden Rose My Matte Lip Ink, ένα κραγιόν ματ με απόλυτα vegan φυτική σύνθεση και εξαιρετικό φινίρισμα. Η απαλή σύνθεσή του μπορεί να προσφέρει ένα λεπτό στρώμα χρώματος που διατηρεί τα χείλη σου μαλακά όλη μέρα.

Αν αγαπάς τις nude αποχρώσεις, το νέο κραγιόν Golden Rose Velvet Matte Lipstick είναι ιδανικό για εσένα που θέλεις πιο έντονα χρώματα με μεγαλύτερη διάρκεια. Η σύνθεσή τους είναι paraben-free και είναι δερματολογικά ελεγμένο, ενώ χάρη στη βιταμίνη Ε, θρέφει και ενυδατώνει τα χείλη σου για ένα πιο υγιές και φυσικό αποτέλεσμα.

Κραγιόν ματ της Golden Rose από το myaroma.gr

kragion-golden-rose-my-aroma

Κραγιόν ματ της Golden Rose από το myaroma.gr

kragion-mat-my-aroma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πιο γεμάτα χείλη και χωρίς χρωματικές ατέλειες με Technic

Τα 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των καλλυντικών έχουν οδηγήσει τη βρετανική εταιρεία Technic Cosmetics σε μια επιτυχημένη πορεία με προϊόντα που ξεχωρίζουν για την εκπληκτική ποιότητα και την αισθητική τους. Η ίδια φιλοσοφία εντοπίζεται και στα κραγιόν της Technic, για τα οποία απαγορεύουν τα πειράματα και τις δοκιμές στα ζώα, υιοθετώντας μια πιο vegan σύνθεση.

Ανάμεσα στις επιλογές που προσφέρει η εταιρεία, θα βρεις την παλέτα Technic Lip Kit Show Me Honey με 6 κραγιόν σε ματ και gloss αποχρώσεις. Έτσι μπορείς να τα συνδυάσεις με βάση την εποχή αλλά και την περίσταση που θέλεις. Για καλύτερη εφαρμογή, θα βρεις και πινελάκι εφαρμογής μέσα στην κασετίνα.

Ψάχνεις κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα; Μια ακόμη πρόταση που σου έχουμε είναι το Technic Chunky Lip Liner.  Ένα μεγάλο μολύβι – κραγιόν που μπορεί να σε βοηθήσει να σχηματίσεις ένα πολύ ακριβές περίγραμμα, αλλά και να γεμίσεις τα χείλη σου για πιο ματ αποτέλεσμα.

Κραγιόν της Technic από το myaroma.gr

Μολύβι κραγιόν της Technic

molivi-kragion-my-aroma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε μια εικόνα γοητείας με W

Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει καταφέρει να δημιουργήσει όνομα προσφέροντας καλλυντικά σε προσιτές τιμές που δεν υπολείπονται σε ποιότητα. Παράλληλα, έχει εξασφαλίσει πλέον τη διάθεση σε περισσότερα από 500 προϊόντα ομορφιάς που ακολουθούν μια cruelty free και πιο vegan friendly λογική στην παραγωγή τους.

Παρομοίως, τα κραγιόν της W7 δε δοκιμάζονται σε ζώα, ενώ ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας στο χώρο της ομορφιάς. Όπως το W7 Duped Matte Liquid Lipsticks Nice Nudes ένα πακέτο
με 4 ματ κραγιόν σε travel size μέγεθος για να τα έχεις πάντα μαζί σου. Κάθε κραγιόν προσφέρει έντονο και πλούσιο χρώμα, ενώ διατηρεί την απαλότητα και ενυδάτωση στα χείλη.

Σε περίπτωση που ψάχνεις ένα σετ με πιο έντονα χρώματα, προτίμησε το W7 Cosmetics Fabulicious 4pcs Lipstick Set με 4 ανεξίτηλα κραγιόν για όλη την ημέρα. Η κρεμώδη υφή τους θα ενισχύσει την εικόνα για πιο σαρκώδη και ζωντανά χείλη.

Κραγιόν της W7 από το myaroma.gr

kragion-w7-my-aroma

Σετ κραγιόν της W7 από το myaroma.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κλέψε τις εντυπώσεις με κραγιόν από τη Maybelline

Για τις περισσότερες γυναίκες, η αμερικάνικη εταιρεία καλλυντικών έχει καταφέρει να ταυτιστεί με αρκετές σύγχρονες τάσεις στη μόδα. Καλλυντικά με επαναστατικές υφές, μοντέρνες αποχρώσεις και υψηλές αποδόσεις που προτιμούν αρκετοί επαγγελματίες τους χώρου.

Μια εξαιρετική επιλογή αποτελεί το σετ κραγιόν Maybelline French Kiss Lip Kit. Περιλαμβάνει ένα ενυδατικό κραγιόν Maybelline Color Sensational Lipstick, το οποίο περιέχει νέκταρ μελιού και πλούσια έλαια που αφήνει στα χείλη αισθησιακό φινίρισμα και κρεμώδη υφή. Επιπλέον, θα βρεις και ένα μολύβι Maybelline Color Sensational Lip Liner που μπορεί να δημιουργεί το ιδανικό σχήμα για τα χείλη και να ενισχύει τη χρωματική απόδοση του κραγιόν.

Εξίσου αποδοτικό και το κραγιόν Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick με πινέλο σε σχήμα βέλους για ακριβή εφαρμογή στα «δύσκολα» σημεία και διάρκεια έως και 16 ώρες με υφή ματ.

Ποιο από τα κραγιόν που σου προτείναμε μπορεί να ταιριάξει με το προσωπικό σου γούστο και στιλ; Ανακάλυψε επώνυμα και οικονομικά καλλυντικά μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα του myaroma!

 

Ενυδατικό κραγιόν της Maybelline από το myaroma.gr

enidatiko-kragion-my-aroma

Ματ κραγιόν της Maybelline από το myaroma.gr