Makeup Revolution Conceal & Define Concealer

6.80 

Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία:
Περιγραφή

Περιγραφή

Makeup Revolution Conceal & Define Concealer

Το τέλειο concealer είναι εδώ!
-Με ελαφριά αλλά ταυτόχρονα πολύ καλυπτική σύνθεση, το Makeup Revolution Conceal & Define Concealer, «κρύβει» τις ατέλειες και τις κοκκινίλες ενώ εξισορροπεί το χρωματικό τόνο της επιδερμίδας.
-10 αποχρώσεις από πολύ ανοιχτές μέχρι ψυχρές, ουδέτερες αλλά και με ζεστούς υποτόνους, υπόσχονται να κερδίσουν μια θέση στο νεσεσέρ σας.
-Εφαρμόστε μερικές «κουκίδες» κάτω από τα μάτια και αναμείξτε χρησιμοποιώντας ένα συνθετικό πινέλο ή ένα νωπό σφουγγαράκι.
-Για να καλύψετε τις κοκκινίλες και τα σκουρόχρωμα σημάδια εφαρμόστε 2 με 3 «κουκίδες» και αναμείξτε με το δάχτυλο, με πινέλο ή σφουγγαράκι.
-Για να κάνετε φωτοσκιάσεις χρησιμοποιήστε 2 με 3 τόνους πιο σκούρα απόχρωση από αυτή του δέρματός σας περιμετρικά του προσώπου σας και στα ζυγωματικά και αναμείξτε με ένα συνθετικό πινέλο ή σφουγγαράκι.
-4gr.

Συνδυάστε το με το foundation της ίδιας σειράς.

Makeup Revolution Conceal & Define Foundation

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
BRAND

Χρώμα

C1, C2, C3, C4, C5, C6, C7, C8, C9, C10, C12, C11

Αποστολή & Πληρωμή

Αποστολή παραγγελίας

Παράδοση σε 1-6 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής της παραγγελίας σας. Όλα τα προϊόντα μας παραδίδονται ταχυδρομικώς ή μέσω courier στην πόρτα σας σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Κόστος αποστολής

2,00€ αποστολή με ΕΛΤΑ COURIER (Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες ημέρες)

Τρόποι πληρωμής

  • Με αντικαταβολή της ώρα της παράδοσης.(έξτρα χρέωση 2,50 ευρώ)
  • Με Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα: Μέσω του ασφαλούς συστήματος της Eurobank. Δεν παρέχεται η δυνατότητα αγοράς με δόσεις. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για πληρωμές μέσω κάρτας. Μπορείτε να πληρώστε με Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro.
  • Μέσω PayPal
  • Με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης