Tips-Συμβουλές

Χείλη για φίλημα!

Συμβουλές για το πώς θα έχουμε χείλη για φίλημα!

Κρατήστε τα χείλη σας καθαρά

Τα χείλη μας είναι εκτεθειμένα καθημερινά στη σκόνη και τη βρωμιά που είναι στον αέρα, αλλά το φαγητό και το ποτό που περνά από τα χείλη σας. Είναι σημαντικό να διατηρούμε τα χείλη μας καθαρά, και μην ξεχνάτε να τους δώσει μια πλύση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Χρησιμοποιήστε lip balm

Τα χείλη μας μπορούν εύκολα να στεγνώσουν απο τον αέρα, γι ‘αυτό ένα lip balm θα τα κρατήσει ενυδατωμένα. Δεν πρέπει να λείπει ποτέ απο την τσάντα μας και να το χρησιμοποιούμε άφοβα κάθε φορά που νιώθουμε στεγνά τα χείλη μας.

Κρατάμε το σώμα μας ενυδατωμένο

Το πρώτο σημείο του σώματος μας που θα μας δείξει ότι αυτό είναι αφυδατωμένο είναι τα χείλη μας. Πρέπει να πίνουμε άφθονο νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας, ιδιαίτερα την περίοδο του καλοκαιριού.

Χρησιμοποιήστε ελαιόλαδο ή άλλα θρεπτικά έλαια

 Εαν τα χείλη μας είναι πολύ μαλακά και ευαίσθητα, το ελαιόλαδο έιναι το ιδανικό προϊόν για χρήση σε ξηρά σκασμένα χείλη. Το ελαιόλαδο θα βοηθήσει τα χείλη μας να μαλακώσουν, αποροφάται γρήγορα και δεν θα ερεθίζει το δέρμα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλα θρεπτικά έλαια για την ενυδάτωση των χειλιών σας, για παράδειγμα, αμυγδαλέλαιο, λάδι αβοκάντο, λάδι αγριοτριανταφυλλιάς, σπορέλαιο λινό, λάδι από κουκούτσια σταφυλιού, λάδι καρύδας, λάδι πίτουρο ρυζιού και βούτυρο καριτέ.

Απολέπιση μια φορά την εβδομάδα

Η απολέπιση των χειλιών μας, μια φορά την εβδομάδα είναι απαραίτητη. Η απολέπιση στα χείλη μας θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος φέρνοντας το μαλακό και απαλό δέρμα στην επιφάνεια. Ψεκάστε λίγη ζάχαρη σε ένα φρούτο, όπως μπανάνα, μάνγκο, φράουλα, ή οποιοδήποτε άλλο φρούτο σας αρέσει, και στη συνέχεια τρίψτε τα χείλη σας απαλά με αυτό. Αυτός  είναι ο καλύτερος και πιο γευστικός τρόπος που υπάρχει για την απολέπιση στα χείλη μας.

Lip balm πριν απο το κραγιόν

Εαν τα χείλη σας στεγνώνουν εύκολα απλώστε ένα lip balm πριν από την εφαρμογή του κραγιόν. Αυτό θα βοηθήσει όχι μόνο στην  ενυδάτωση των χείλη μας, αλλά θα κάνει επίσης το κραγιόν πιο σταθερό.

Stay beautiful!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *