Κοπέλα χρησιμοποιεί το καλύτερο ρουζ της αγοράς από το myaroma.gr
Μακιγιάζ

Ανακαλύψτε τα καλύτερα ρουζ της αγοράς!

Είναι γεγονός, ότι σε μια γυναικεία τσάντα μπορείς να ανακαλύψεις μια ολόκληρη συλλογή με καλλυντικά προσώπου ομορφιάς, απαραίτητα για την καθημερινή περιποίηση. Από το κόκκινο κραγιόν μέχρι τη μάσκαρα κι από το foundation για την επιδερμίδα μέχρι το ρουζ. Ιδιαίτερα το τελευταίο αποτελεί ένα από τα must προϊόντα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα. Χάρη σε αυτό άλλωστε, πολλές γυναίκες μπορούν να διατηρούν ένα φυσικό και όμορφο μακιγιάζ στο πρόσωπό τους όλη μέρα.

Εφαρμόζοντας ρουζ, μπορείς να δώσεις λάμψη και ζωντάνια στη εμφάνισή σου. Είναι αυτό που μπορεί να κάνει τη διαφορά και θα εντυπωσιάσει στο τέλος με το αποτέλεσμα που θα δημιουργήσει. Αν διαθέτεις πιο ανοιχτόχρωμο δέρμα, το ρουζ είναι αυτό που θα φωτίσει την εμφάνισή σου, αρκεί βέβαια να επιλέξεις την ανάλογη απόχρωση. Ιριδίζον, ροζ, μωβ και κοραλλί, είναι μερικά από τα χρώματα που ξεχωρίζουν.

Επίσης, μπορεί να προσφέρει ένα ενισχυμένο καλοκαιρινό look στο πρόσωπο που διαρκεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αλλά ποια είναι τα καλύτερα οικονομικά καλλυντικά και γιατί να τα προτιμήσεις; Η beauty expert του myaroma δοκιμάζει και σου προτείνει εκείνα που θα πρέπει να έχεις ψηλά στη λίστα σου!

 

Ρουζ της W7 από το myaroma.gr

rouz-w7-my-aroma

W

Η βρετανική εταιρεία από το Δυτικό Λονδίνο επιμένει μέχρι και σήμερα στη βασική της φιλοσοφία, που δεν είναι άλλη από τη δημιουργία καλλυντικών με τα καλύτερα υλικά, τα οποία δεν δοκιμάζονται ποτέ σε ζώα. Έτσι, τα ρουζ της W7 ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητά τους και τη δυνατότητα να δημιουργούν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Για εσένα που αναζητάς την καλύτερη λύση για δώσεις στην επιδερμίδα σου μια τέλεια «ηλιοκαμένη» όψη αλλά και για να αναδείξεις τα ζυγωματικά σου με φυσικό τρόπο, δοκίμασε το W7 Honolulu Bronzing Powder Bronzer. Ιδανικό και για χρήση ως πούδρα για contouring.

 

 

GOLDEN ROSE

Ρουζ της Golden Rose από το myaroma.gr

rouz-golden-rose-my-aroma

Με παρουσία πολλών χρόνων στην ελληνική αγορά και όχι μόνο, προσφέρει μία ποικιλία επιλογών σε οικονομικές τιμές, που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους και μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας. Ιδιαίτερα τα ρουζ της Golden Rose, τα οποία έχουν εξαιρετική απόδοση, ενώ δεν προκαλούν παραπάνω λιπαρότητα στο δέρμα.

Αναζητάς ένα ρουζ με μεταξένια και απαλή σύνθεση που θα δημιουργήσει ένα περλέ φωτεινό αποτέλεσμα στο πρόσωπο και στα μάγουλα; Δοκίμασε το Terracotta Stardust Golden Rose που μπορεί να απλωθεί εύκολα με πινέλο και να ολοκληρώσει τέλεια το μακιγιάζ σου. Ή το Golden Rose Ρουζ Silky Touch Blush On για μια βελούδινη, φωτεινή και λαμπερή όψη στα μάγουλα σου.

 

MAKE UP REVOLUTION

Η εμπειρία 28 χρόνων έχουν αναδείξει τη βρετανική εταιρεία Make Up Revolution σε μια από τις μεγαλύτερες στο χώρο των καλλυντικών. Με vegan προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, που δεν δοκιμάζονται σε ζώα, ενώ μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε τύπο επιδερμίδας.

Τα χρώματα που προσφέρονται στα ρουζ έχουν εκπληκτική απόδοση και διάρκεια εξαιτίας της πρωτοπόρας και καινοτόμας τεχνολογίας που χρησιμοποιείται κατά την παρασκευής τους. Δοκίμασε την παλέτα ρουζ Makeup Revolution X Patricia Bright Face Summer Sunrise για να σμιλέψεις και να τονίσεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου ή το I Heart Makeup Blushing Hearts Blushing Heart Blusher, ένα τριπλά ψημένο ρουζ που θα ερωτευτείς για το μοναδικό look που προσφέρει.

Παλέτα ρουζ της Make Up Revolution από το myaroma.gr

Ρουζ της Make Up Revolution από το myaroma.gr

rouz-revolution-my-aroma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ποιο ρουζ πιστεύεις ότι σου ταιριάζει περισσότερο; Ανακάλυψε οικονομικά καλλυντικά online για την περιποίηση του προσώπου σου και κάνε τις πιο λαμπερές εμφανίσεις!