Κοπέλα χρησιμοποιεί το καλύτερο μολύβι φρυδιών της αγοράς από το myaroma.gr
Μακιγιάζ

Ποια είναι τα καλύτερα μολύβια φρυδιών;

Η περιποίηση του προσώπου για μια γυναίκα αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της. Μια απαλή και καθαρή επιδερμίδα με περιποιημένα χαρακτηριστικά και καλοσχηματισμένα φρύδια μπορούν να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση και να την προετοιμάσουν για κάθε μέρα. Για αυτό έχουν δημιουργηθεί διάφορα καλλυντικά προσώπου που μπορούν να συμβάλλουν στη δημιουργία ενός υπέροχου προσώπου.

Ιδιαίτερα για τις γυναίκες που θέλουν να κλέψουν τις εντυπώσεις με τα μάτια τους, η περιποίηση των φρυδιών και η φροντίδα τους είναι πολύ σημαντική. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι τα φρύδια είναι η κορνίζα των ματιών και λίγες κινήσεις μπορούν είτε να αναδείξουν με χάρη είτε να μειώσουν το βλέμμα σου με ένα λάθος σχήμα.

Αν θέλεις να δημιουργήσεις κολακευτικές γωνίες στα μάτια σου και σχήματα που θα εντυπωσιάσουν, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το καταλληλότερο από τα μολύβια φρυδιών που κυκλοφορούν στην αγορά. Εκείνο που θα είναι αρκετά εύκολο και πρακτικό, για να μπορείς να διορθώνεις με άνεση τα λάθη του μακιγιάζ και θα ταιριάζει με τα μάτια σου, ώστε να γίνει απαραίτητο αξεσουάρ στο νεσεσέρ σου.

Αρκετά beauty brands έχουν δημιουργήσει μολύβια φρυδιών που μπορούν να κάνουν τη δουλειά σου ευκολότερη. Για αυτό το myaroma έχει ετοιμάσει για εσένα μια λίστα με τα καλύτερα online καλλυντικά που θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις τα καταλληλότερα μολύβια για τη φροντίδα των ματιών σου.

Μολύβι φρυδιών της Golden Rose από το myaroma.gr

molivia-fridion-golden-rose

GOLDEN ROSE

Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία που χρησιμοποιεί για τη δημιουργία των προϊόντων της, η Golden Rose έχει δημιουργήσει μολύβια φρυδιών που ξεχωρίζουν για τον αισθητικό σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα τους. Διατίθενται σε διάφορες αποχρώσεις, όπως μαύρο, καφέ γκρι, που μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε πρόσωπο. Ακόμη, όλα είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα, προσφέροντας την ασφάλεια ότι δεν θα προκαλέσουν αλλοιώσεις ή ερεθισμούς στο δέρμα. Για να κάνεις τη διαφορά, δοκίμασε το μολύβι φρυδιών της Golden Rose  μαζί με βουρτσάκι που μπορεί να ενισχύσει υπέροχα το φυσικό σχήμα τους.

 

TECHNIC

Ακόμη μια ιδιαίτερη εταιρεία καλλυντικών που ξεχωρίζει για την ποιότητα και την αισθητική των προϊόντων της. Επιπλέον, τα καλλυντικά της Technic δεν δοκιμάζονται σε ζώα, αφού η ίδια η εταιρεία απαγορεύει αυστηρά τα πειράματα. Έτσι έχει δημιουργήσει προϊόντα με βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας που θέλει να δημιουργήσει και να διατηρήσει ένα εκπληκτικό σχήμα στα φρύδια της, ενώ παράλληλα σέβεται το περιβάλλον.

Δοκίμασε το Technic Eyebrow Pencil & Definer για να σχηματίσεις και να γεμίσεις εύκολα τα φρύδια σου ή  ένα  Technic Brow Tamer Eyebrow Shaping Kit Dark που διαθέτει τα απαραίτητα εργαλεία, για να πετύχεις καλοσχηματισμένα φρύδια, με ακριβές αποτέλεσμα.

Μολύβι φρυδιών της Technic από το myaroma.gr

kalintika-technic-my-aroma

Μολύβι φρυδιών της Technic από το myaroma.gr

technic-kalintika-my-aroma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MAYBELINE

Ερχόμενη από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η παγκοσμίως γνωστή μάρκα μακιγιάζ Maybelline έχει καταφέρει να εμπνεύσει και να δημιουργήσει πολλές από τις τελευταίες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς. Με καινοτόμα προϊόντα, προσιτά σε κάθε γυναίκα που θέλει να εκφράσει το πάθος και το δυναμισμό με την εμφάνισή της.

Για αυτό έχει δημιουργήσει το ειδικό βουρτσάκι Maybelline Total Temptation Eyebrow Definer που μπορεί να γεμίσει με ακρίβεια τα φρύδια μέσω της κρεμώδης φόρμουλας που διαθέτει για ένα καλοσχηματισμένο αποτέλεσμα. Ξεχωριστό και ιδιαίτερο προϊόν αποτελεί και το Maybelline Brow Tattoo Medium Brown που σου δίνει τέλεια, καλοσχηματισμένα και ομοιόμορφα γεμάτα φρύδια για έως 3 ημέρες.

Μολύβι φρυδιών της Maybelline από το myaroma.gr

maybelline-kalintika-my-aroma

Μολύβι φρυδιών της Maybelline από το myaroma.gr

kalintika-maybelline-my-aroma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

W

Με βασική φιλοσοφία την εξασφάλιση καλλυντικών υψηλής ποιότητας για κάθε γυναίκα σε προσιτή τιμή, μπορείς να βρεις καλλυντικά W7 σε χαμηλές τιμές,  που ακολουθούν πάντα τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Απευθύνεται τόσο στις γυναίκες, οι οποίες θέλουν την κατάλληλη φροντίδα για τα φρύδια τους, όσο και στους επαγγελματίες του χώρου. Αν θέλεις να δώσεις ένα τέλειο σχήμα και φυσικό χρώμα στα φρύδια σου, δοκίμασε το W7 Stroke of Genius Eyebrow Pencil με απαλή και κρεμώδη υφή που διαρκεί για ώρες. Επιπλέον, αν έχεις λεπτά και αραιά φρύδια, δοκίμασε το W7 Super Brows Pencil που βοηθά να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση ενός παχύτερου και καλοσχηματισμένου φρυδιού.

Μολύβι φρυδιών της W7 από το myaroma.gr

kalintika-w7-my-aroma

Μολύβι φρυδιών της W7 από το myaroma.gr

w7-kalintika-my-aroma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ανακάλυψε επώνυμα και οικονομικά καλλυντικά στο online κατάστημα του myaroma.gr και δημιούργησε όμορφα και καλογραμμένα φρύδια για ένα υπέροχο και άψογο πρόσωπο που θα λάμψει!