Πέντε βήματα για να έχεις λαμπερά μαλλιά!
Tips-Συμβουλές

Πέντε βήματα για να έχεις λαμπερά μαλλιά!

Τα λαμπερά μαλλιά είναι στόχος της κάθε γυναίκας που προσέχει τον εαυτό της και αρκούν για να την κάνουν να ξεχωρίζει.  Το ερώτημα είναι ένα!

Πώς θα έχω λαμπερά μαλλιά;

Ακολούθησε τα πέντε βήματα που σου προτείνουμε και να είσαι σίγουρη πως το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Είναι απλό, εύκολο και οικονομικό. Πρέπει απλά να οργανωθείς και να βεβαιωθείς πως χρησιμοποιείς τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης.

Διάλεξε σωστό σαμπουάν

Πώς διαλέγω σαμπουάν;

Συνηθίζεις να διαλέγεις σαμπουάν με βάση το άρωμα, την τιμή του ή με τη σύσταση κάποιας φίλης; Μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσεις. Επίλεξε σαμπουάν όχι μόνο βάση της καθαριστικής του δράσης ή του άρωματός του αλλά και με βάση άλλους παράγοντες που εξίσου σημαντικοί.

Θυμήσου! Ένα ακριβό σαμπουάν δεν είναι πάντα το καλύτερο.

Πρόσεξε! Τα σαμπουάν έχουν ημερομηνία λήξης. Μπορεί να χρησιμοποιείς το κατάλληλο μα  αν έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης δε θα δεις το αποτέλεσμα που αποζητάς.

Να θυμάσαι πάντα! Επίλεξε σαμπουάν ανάλογα με τον τύπο μαλλιών σας. Είναι βαμμένα ή ξηρά; Επιλέξτε το ανάλογο. Προσέξτε ώστε να μη περιλαμβάνονται χημικά που επιβαρύνουν την τρίχα.

Πρόσεχε τη διατροφή σου

Θαμπά μαλλιά;

Τα σωστά προϊόντα για τον τύπο των μαλλιών μας αποτελούν βάση για  την όψη και τη λάμψη των μαλλιών.

Η υγεία των μαλλιών όμως, έρχεται από μέσα μας. Ο οργανισμός μας φροντίζει και γι’ αυτό. Η διατροφή σου μπορεί να βοηθήσει πολύ στην υγεία και στη λάμψη των μαλλιών σου.

Τροφές πλούσιες σε σίδηρο, πρωτεΐνη, φολικό οξύ και βιταμίνη Β12 θα βοηθήσουν για το αποτέλεσμα που ψάχνεις. Ενσωμάτωσε τις τροφές αυτές στη διατροφή σου! Θα βελτιώσουν την όψη των μαλλιών σου και σίγουρα θα ενισχύσουν  και άλλους τομείς της υγείας και της εμφάνισής σου.

Προϊόντα περιποίησης

Είναι τόσα πολλά που λογικό είναι να σε μπερδεύουν. Μάσκες, λάδια, conditioner. Τι απ’ όλα πρέπει να χρησιμοποιήσεις; Όλα. Αλλά σωστά.

Τα sprayαναζωογόνησης μαλλιών ενυδατώνουν, θρέφουν και προστατεύουν τα μαλλιά από το φριζάρισμα και άλλους εξωτερικούς εχθρούς (όπως οι  το καυσαέριο ή οι κακές κλιματολογικές συνθήκες). Χάρη στις ανάλαφρες συνθέσεις τους, δεν βαραίνουν την τρίχα, μιας και απορροφούνται άμεσα. Εφάρμοσέ το σωστά στις άκρες. Προτίμησε αυτά χώρίς σιλικόνη και parabens. Έχουμε να σου προτείνουμε το Kallos Botaniq Superfruits Hair Renewing Spray που σε συνδυασμό με το Kallos Botaniq Superfruits σαμπουάν θα σου δώσει το αποτέλεσμα που ψάχνεις.

Σωστό λούσιμο

Κάθε πότε πρέπει να λούζομαι;

Η καλύτερη επιλογή είναι κάθε 2-3 ημέρες! Αν όμως η δουλειά σου ή η δραστηριότητά σου το απαιτεί, τότε τουλάχιστον δώσε προσοχή στον τρόπο που το κάνεις.

Πρέπει να κάνεις μασάζ με όλα τα δάχτυλά σου και πάντα με αργές κινήσεις – κι ας βιάζεσαι λιγάκι, βάζοντας μια κανονική ποσότητα σαμπουάν στις παλάμες σου.

Λούζεστε συχνά; Τότε θα πρέπει να επιλέξετε ένα που είναι για συχνή χρήσηκαι μπορείτε να το ξεβγάλετε εύκολα, ώστε να μη μένουν υπολείμματα  που μπορεί να προκαλέσουν πιτυρίδα.

Πήγαινε στο κομμωτήριο

Αν αναρωτιέσαι συχνά για το πώς θα δυναμώσουν τα μαλλιά σουτότε κάνε αυτό που φοβάσαι περισσότερο. Φτάσε στα άκρα!

Πήγαινε στο κομμωτήριο και κούρεψε τις άκρες σου έστω για ελάχιστα εκατοστά! Θα ευγνωμονείς εμάς, τον κομμωτή και τον εαυτό σου για αυτή την απόφαση!

Μη το σκέφτεσαι!

Ακολούθησε τα βήματα και εντυπωσίασε με τη λάμψη των μαλλιών σου!

Μη ξεχνάς, αν μπερδευτείς και θέλεις βοήθεια για το πώς να επιλέξεις τα κατάλληλα προϊόντα, επικοινώνησε μαζί μας. Θα χαρούμε να βοηθήσουμε.