Μακιγιάζ

Λαμπερό μακιγιάζ για το ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς!

Έφτασαν οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς. Η γιορτινή διάθεση είναι στα ύψη και σίγουρα θέλετε όπου και να βρεθείτε να λάμπετε και η παρουσία σας να μη περάσει απαρατήρητη. Φυσικά για μια τέλεια εμφάνιση δεν είναι αρκετό ένα υπέροχο ρούχο αλλά και ένα τέλειο πρόσωπο.

Με το παρακάτω χρυσό μακιγιάζ ματιών μπορείτε να είστε απόλυτα βέβαιη ότι θα το πετύχετε, μιας και είναι μια διαχρονική, λαμπερή επιλογή που συμβολίζει τη ζεστασιά την ευημερία και την κομψότητα, κάτι που όλοι περιμένουμε από το νέο έτος που έρχεται.

Αυτά που θα χρειαστείτε είναι:

  • Βάση για το μέικ απ, Μέικ απ, κονσίλερ
  • Ρουζ
  • Σετ φρυδιών
  • Βάση ματιών
  • Σκιές ματιών σε πορτοκαλί, καφέ και μαύρο χρώμα
  • Χρυσό γκλίτερ σε σκόνη
  • Μαύρο αϊλάινερ
  • Μαύρη μάσκαρα
  • Ψεύτικες βλεφαρίδες
  • Κραγιόν σε φυσική απόχρωση
  • Πινέλα για το μακιγιάζ

1οΒήμα: Αυτές τις μέρες θέλετε οπωσδήποτε να έχετε μία αψεγάδιαστη επιδερμίδα, άρα το πρώτο σας βήμα είναι να καταφύγετε σε μερικά πολύτιμα τρικ με το μέικ απ για να δημιουργήσετε την ιδανική βάση για όλο σας το μακιγιάζ. Εφαρμόστε ένα primer για το μέικ απ σε φρεσκοπλυμένο και καθαρό πρόσωπο και ταιριάξτε την απόχρωση του μέικ απ σύμφωνα με τον τόνο της επιδερμίδας σας. Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο του μακιγιάζ για την εφαρμογή του μέικ απ για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Τοποθετήστε κονσίλερ στα σημεία που θέλετε να καλύψετε και αρχίστε να δίνετε σχήμα στο πρόσωπό σας με το ρουζ. Λίγο μπρόνζερ θα μπορέσει να ζεστάνει το πρόσωπο σας.

2οΒήμα: Με τη βοήθεια του καλύτερου σετ φρυδιών θα έχετε τα τέλεια σχηματισμένα φρύδια τα οποία θα είναι γεμάτα και θα δίνουν πολλή έκφραση και χαρακτήρα στο πρόσωπο σας.

3οΒήμα: Βάλτε μία βάση ματιών στα βλέφαρα σας και αρχίστε να εφαρμόζετε μία πορτοκαλί σκιά η οποία θα είναι το μεταβατικό σας χρώμα. Καθορίστε την κόγχη σας με μία σκούρα καφέ σκιά και αναμείξτε καλά.

4οΒήμα: Εφαρμόστε μία δαμασκηνί καφέ σκιά στην εξωτερική γωνία του άνω βλεφάρου σας σχηματίζοντας έναV. Εφαρμόστε από πάνω της μία ματ μαύρη σκιά και αναμείξτε τις καλά.

5οΒήμα: Χρησιμοποιώντας μία κόλλα για γκλίτερ ή ένα βρεγμένο πινέλο χρησιμοποιήστε το χρυσό γκλίτερ στο άνω βλέφαρο ξεπερνώντας λίγο το κέντρο του ματιού.

6οΒήμα: Χρησιμοποιείστε την ίδια δαμασκηνί καφέ σκιά και για το κάτω βλέφαρο.

7οΒήμα: Εφαρμόστε μαύρο αϊλάινερ στο πάνω βλέφαρο και στην υγρή γραμμή του ματιού. Δώστε λάμψη στην εσωτερική γωνία του ματιού καθώς και στο κόκαλο του φρυδιού για ένα πιο φωτεινό αποτέλεσμα.

8ο Βήμα: Απλώστε αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα. Θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσετε ψεύτικες βλεφαρίδες για ένα πιο δυναμικό και καθοριστικό σμόκι μακιγιάζ ματιών.

9οΒήμα: Έχοντας ένα τόσο έντονο σμόκι μακιγιάζ στα μάτια χρειάζεστε σίγουρα ένα κραγιόν σε φυσική απόχρωση για μία καλά ισορροπημένη τελική εμφάνιση. Τελειώστε το γιορτινό σας μακιγιάζ με ένα υγρό κραγιόν σε φυσική απόχρωση και έχετε ολοκληρώσει!

Σαν τελευταίο βήμα για να ολοκληρωθεί το γιορτινό χρυσό γκλίτερ μακιγιάζ, σας προτείνουμε να φορέσετε ένα ασταμάτητο χαμόγελο και να μπείτε στη γιορτινή διάθεση διασκεδάζοντας όλη τη νύχτα δείχνοντας φανταστική. Στην τελική αυτό είναι που θέλουμε και χρειαζόμαστε για τις ημέρες των γιορτών.