Tips-Συμβουλές

Αδύναμα νύχια; Μάθε τι φταίει και πώς να τα αντιμετωπίσεις!

Βασικοί παράγοντες!

Διατροφή

Η διατροφή σου είναι καθρέφτης της υγείας των νυχιών σου. Μπορείς να διαπιστώσεις πολλά από την όψη τους. Η έλλειψη ασβεστίου είναι η βασική αιτία. Αναψυκτικά, καφές και τσάι μπορούν να εμποδίσουν τη σωστή απορρόφησή του ακόμη και αν καταναλώνεις τα απαραίτητα γαλακτοκομικά προϊόντα. Δοκίμασε να τα αποφύγεις όταν είσαι σε θεραπεία και να εντάξεις και στην καθημερινότητά σου κάποια συμπληρώματα διατροφής με βιταμίνη Α,B,Cπου είναι εξίσου σημαντικές.

Νερό, νερό και πάλι νερό.

Η έλλειψη ενυδάτωσης, μπορεί να οδηγήσει στο ξεφλούδισμα των νυχιών σου. Συνιστούμε να καταναλώνεις φρούτα, υγρά (νερό και χυμούς) και επίσης λαχανικά όπως ντομάτες, για να μην χειροτερέψει η κατάσταση. Μπορείς να απλώσεις και ενυδατική κρέμα στα νύχια σου μια φορά την ημέρα.

Απορρυπαντικά

Η χρήση των απορρυπαντικών για τις καθημερινές δουλειές του σπιτιού και όχι μόνο, μπορούν να οδηγήσουν σε φθαρμένα και αδύναμα νύχια. Χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα γάντια τόσο για τα νύχια σας όσο και για το δέρμα των χεριών σας.

Θυροειδής

Οι παθήσεις του θυρεοειδή ταλαιπωρούν μεγάλο ποσοστό γυναικών. Προκαλούν προβλήματα αντοχής και σκληρότητας στα νύχια. Επισκέψου οπωσδήποτε έναν ενδοκρινολόγο, για να σε εξετάσει και αν χρειάζεται να σου δώσει την κατάλληλη αγωγή που αντιστοιχεί στην περίπτωσή σου για να ρυθμίσει τα συμπτώματά της.

Άγχος

Ναι είναι δύσκολο να το μετριάσεις ειδικά τη σημερινή εποχή. Αν όμως θέλεις να είσαι καλά, πρέπει να βρεις τρόπους να το περιορίσεις. Μη ξεχνάς ότι η περιποίησή σου, θα σου φτιάξει τη διάθεση και σίγουρα θα ξεχαστείς από τις προκλήσεις της κάθε ημέρας.

Καλλυντικά περιποίησης

Πολύ σημαντικό. Πρόσεχε τα βερνίκια νυχιών που επιλέγεις. Διάλεξε το σωστό που δε ταλαιπωρεί και δε φθείρει τα νύχια σου. Δεν υποστηρίζουμε να ξοδέψεις μία περιουσία μα σίγουρα θα πρέπει να προσέξεις τα κακής ποιότητας.

Αν ήδη τα έχεις ταλαιπωρήσει, εμπιστεύσου μία από τις θεραπείες που προτείνουμε. Είναι πιστοποιημένα και πλήρως αποτελεσματικά. Δες εδώ και διάλεξε το κατάλληλο για σένα.

Τέλος, θα σου προτείναμε να χρησιμοποιήσεις και τα κατάλληλα ασετόν για την αφαίρεση του Βερνικιού. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ειδικό ενισχυμένο με θρεπτικό λάδι ασετόν για γρήγορη αφαίρεση βερνικιού και ενυδάτωση.

Μη ξεχνάς!

Ρώτησέ μας για κάθε προϊόν. Θα σε βοηθήσουμε να επιλέξεις το κατάλληλο.

Μία γυναίκα με περιποιημένα νύχια, έχει σίγουρα αυτοπεποίθηση και ξεχωρίζει.

Γίνε μία από αυτές.