Tips-Συμβουλές

Αποτρίχωση με κρέμα-Βασικές οδηγίες

Αποτρίχωση με κρέμα; Διαβάστε κάποιες βασικές οδηγίες πριν ξεκινήσετε!image_TA5gq-500x500

Πριν ξεκινήσετε την αποτρίχωση , κάνετε μια δοκιμή στο κάτω μέρος του καρπού σας με λίγη  αποτριχωτική κρέμα(μέγεθος μπιζελιού). Αφήστε να περάσουν 24 ώρες. Αν το δέρμα ερεθιστεί, μην την χρησιμοποιήσετε, καθώς μπορεί να είστε αλλεργικοί . Επίσης , αποφύγετε την απολέπιση ή τρίψιμο του δέρματος πριν την δοκιμή γιατί μπορεί να προκαλέσει υπερβολικό ερεθισμό .

Για καλύτερα αποτελέσματα , χρησιμοποιήστε μια αποτριχωτική κρέμα μετά το μπάνιο ή το ντους . Αν έχετε κάνει ζεστό ντους οι τρίχες είναι πιο μαλακές, οι πόροι είναι ανοιχτοί κι έτσι θα έχετε καλύτερο αποτέλεσμα . Υπάρχουν ειδικά αποτριχωτικές κρέμες σύνθεση για το ευαίσθητο δέρμα.

Ποτέ μην χρησιμοποιείτε αποτριχωτική κρέμα σε μια ανοιχτή πληγή , ή ακόμα και ένα μικρό κόψιμο ή γδάρσιμο. Επίσης, μην την χρησιμοποιείτε σε ερεθισμένο δέρμα απο τον ήλιο.
Απλώστε την αποτριχωτική κρέμα κάνοντας ένα παχύ στρώμα, χωρίς να της τρίβετε. Μην αφήνετε την κρέμα για περισσότερο από όσο λένε οι οδηγίες χρήσεως.

Ενυδατώστε το δέρμα μετά την αποτρίχωση. Οι χημικές ουσίες μπορεί  να αφυδατώσουν το δέρμα. Εαν το δέρμα σας είναι λίγο ερεθισμένο απλώστε ένα τζελ αλόης για να το καταπραΰνει και να το δροσίσει.

Στο www.myaroma.gr θα βρείτε αποτριχωτικές κρέμες για όλους τους τύπους δέρματος εδώ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *