σκιές ματιών
Μακιγιάζ

Διάλεξε τις κατάλληλες σκιές ματιών και απογείωσε το μακιγιάζ σου!

Σε όλες μας αρέσει να τονίζουμε το βλέμμα μας και όλες έχουμε πειραματιστεί με τις σκιές ματιών. Λίγοι όμως γνωρίζουν τα μυστικά αυτών των υπέροχων προϊόντων ομορφιάς που μπορούν πραγματικά να σε μεταμορφώσουν!

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά που πρέπει να γνωρίζεις για να επιλέξεις την κατάλληλη σκιά για σένα. Πρώτα από όλα υπάρχουν διάφορα είδη σκιών.

Το πιο γνωστό είδος είναι η συμπαγής σκιά (compact) σε μορφή συμπιεσμένης πούδρας. Οι σκιές αυτές είναι πολύ δημοφιλείς γιατί μπορούν να συνδυάζονται εύκολα και αποθηκεύονται για μεγάλο χρονικό διάστημα.  Απλώνονται εύκολα με πινέλο, σφουγγαράκι ή ακόμη και με τα δάχτυλα, χρησιμοποιούνται υγρές ή στεγνές, και μπορείς να τις βρεις σε παλέτες δύο, τριών, τεσσάρων χρωμάτων με ταιριαστούς, ματ ή ιριδίζοντες, χρωματικούς συνδυασμούς. Μια σημαντική συμβουλή: Πρόσεξε να μη τρίβεις στο μάτι σου την σκιά σε πούδρα. Στην πραγματικότητα, μην τρίβεις ποτέ κάτι στο μάτι σου, καθώς το δέρμα είναι πολύ ευαίσθητο! Όσο περισσότερο το αγγίζεις, τόσο πιο επιρρεπές γίνεται στην ανάπτυξη λεπτών γραμμών και χαλάρωσης. Πάρε λίγο χρώμα με το πινελάκι ή με το δάχτυλό σου και απλά πάτησέ το πάνω στο βλέφαρο ή στο σημείο που θέλεις.
Διάλεξε την κατάλληλη παλέτα σκιών απο όλα τα διάσημα brands όπως Maybelline, Max Factor, W7, Technic Cosmetics.

 

 

Μια ιδιαίτερη κατηγορία των συμπαγών σκιών είναι οι ψημένες σκιές (bakedeyeshadows). Αυτό σημαίνει ότι η πούδρα τους δεν είναι συμπιεσμένη αλλά ψημένη στο φούρνο. Είναι πολύ μαλακές, έχουν έντονο χρώμα και αναμιγνύονται εύκολα. Μπορούν να εφαρμοστούν με στεγνό πινέλο για φυσικό αποτέλεσμα ή με βρεγμένο πινέλο για πιο δραματικό ή μεταλλικό Look!
Σας προτείνουμε την μοναδική παλέτα Makeup Revolution Fortune Favours The Brave με 30 φανταστικές αποχρώσεις.

 

 

 

 

 

Όλα τα είδη σκιών είναι διαθέσιμα σε τόσες πολλές αποχρώσεις που μπορείς να πειραματιστείς ελεύθερα!
Για πιο ασφαλή αποτελέσματα, αν είσαι ανοιχτόχρωμη με γαλανά μάτια οι αποχρώσεις του σάπιου μήλου, του χαλκού ή του ανοιχτού καφέ, θα τονίσουν υπέροχα το βλέμμα σου.
Αν είσαι καστανή με καστανά μάτια, οι αποχρώσεις του πράσινου, του ροζ, του πορτοκαλί είναι οι τέλειες επιλογές για σένα.
Τα πράσινα μάτια δείχνουν εντυπωσιακά με  μωβ, καφέ και χρυσές σκιές.
Αν πάλι τα μάτια σου είναι μαύρα, ε, τότε μπορείς να φορέσεις άφοβα όλα τα χρώματα!

Μια τελευταία συμβουλή: Ανεξάρτητα από το είδος σκιάς ματιών που θα χρησιμοποιήσεις, πριν ξεκινήσεις εφάρμοσε στα βλέφαρα ένα primer.
Αυτό θα δημιουργήσει ένα φράγμα ανάμεσα στη λιπαρότητα των βλεφάρων σου και τη σκιά ματιών και θα κρατήσει το μακιγιάζ σου φρέσκο για περισσότερο χρόνο!
Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις το Eveline 8in1 Eye Shadow Base All Day Eye Primer.

Eveline 8in1 Eye Shadow Base All Day Eye Primer